Kellemes hangulatú, illatos otthonodban szereted fogadni családtagjaid, barátaid, de sosincs időd, hogy a házimunkád végére érj a munka, a főzés és a gyereknevelés mellett? Szeretnél tiszta környezetben dolgozni?

Nem tudod, hogy hol keress igényes, megbízható és gyors takarítót? Túl bonyolult az utánajárás, vajon milyen áron takarítaná ki valaki a lakásod vagy irodád? Gondolunk itt az igényfelmérésre, kiszállásra, árajánlatadásra, stb.

Mi kitakarítunk helyetted, és időt spórolunk neked!

Kedvező csomagokat ajánlunk, így könnyen, egyszerűen ki tudod számolni a szolgáltatások árát. Gyorsan elérsz minket, a megrendelőlapot kitöltve hamar felvesszük veled a kapcsolatot. Fordítsd hasznos időd a családodra, míg mi csillogóvá tesszük otthonod!

Szolgáltatásaink:

Iroda-, és otthontakarítás mellett, szőnyeg-, és kárpittisztítást is vállalunk a helyszínen, akár személyzettel. Kismamáinknak kedvezményt biztosítunk, hozzájárulva a harmonikus családi élethez. A lakásfelújítás vagy építkezés utáni nagytakarítást is megcsináljuk, de az alapos lépcsőház tisztítás is a mi feladatunk a társasházakban.

Lehetőség van különböző korszerű takarítógépek bérlésére is, amely nagy segítség egy-egy szezonális nagytakarítás alkalmával.

Ügyfeleink közé tartozik egy belvárosi apartmanhálózat, amely nagy rutint ad munkatársainknak, ügyfelünk nagy megelégedésére, de foglalkozunk nagyvállalatok irodáinak tisztántartásával is.

ap (7)    ap (4)      ap (2)

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol legújabb akcióinkról tájékozódhatsz, valamint hasznos tippeket osztunk meg veled a takarítás minden fortélyáról!

Feliratkozás!
envelope4-green  info@r19takaritas.hu  telephone65-blue+36 70 626 1900  map25-redish Budapest, 1056 Belgrád rakpart 19.